Toont alle 5 resultaten

Batterij verlichting

Fiets batterij verlichting kopen en of nieuwe batterij verlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsverlichting specialist voor alle fietsen, e-bikes. Fietsverlichting is noodzakelijk op iedere fiets, deze zijn zeer gemakkelijk in gebruik. In ons assortiment batterij fietslampen zit er vast wel goede fietsverlichting voor je bij.

Batterij verlichting kopen

Koplamp Edge Mobile 1 LED fietsverlichting

Batterij Verlichting

Koplamp Edge Mobile 1 LED

9,99
-38%
-29%
Fietsachterlicht Edge City 3 LEDs inclusief batterijen
4,99

Fiets batterij verlichting

De los gedragen fiets LED verlichting werkt op batterijen. Voordeel van deze verlichting is dat deze nauwelijks kapot gaat en blijft branden als de fiets stilstaat. Ook is deze verlichting minder kwetsbaar omdat er geen bedrading nodig is. Er zijn wel enkele punten van zorg: Er zijn draagbare LED lampjes in de handel met knoopcelbatterijen, welke snel opraken. De batterijen moeten tijdig vervangen of, indien mogelijk, opgeladen worden. Het is absoluut nodig af en toe te controleren of de verlichting nog voldoende helder brandt. Houd er rekening mee dat oplaadbare batterijen heel snel geen stroom meer leveren als ze bijna leeg zijn. Bij halogeenverlichting valt het licht al na 5 minuten weg, bij LED fietsverlichting is dat ca. 1 uur. Om die reden is het verstandiger gewone batterijen te gebruiken die dat nadeel niet hebben. Wel horen batterijen bij het klein chemisch afval. Verder is dit soort fietsverlichting zeer goed en makkelijk in gebruik te nemen. En plaats je gemakkelijk aan het stuur en het zadel vast zodat de batterij fietslampen goed hun werk doen.

Fiets batterij verlichting bestellen

Wil jij meerdere fietslampen met batterij kopen, of juist net die speciale nieuwe fietsverlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen de voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.