Toont alle 5 resultaten

Audio Video Pluggen

Audio video pluggen kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor multimedia toepassingen. Voor audio video pluggen ben jij bij Het Onderdelenhuis op het juiste online adres! Het Onderdelenhuis heeft een ruim assortiment voor audio en video toepassingen voor thuis.

Audio video plug kopen


Audio- & videopluggen

Ben jij opzoek naar audio video pluggen? Ook daar heeft Het Onderdelenhuis een ruim assortiment van. Het Onderdelenhuis is het adres voor onderdelen voor uw multimedia apparatuur. Je kan ons uitgebreide assortiment eenvoudig en veilig online bestellen, maar ook in de onderdelenwinkel. Voor een ideale connectie tussen bijvoorbeeld de speakerkabel en de gebruikte aansluitingen kan je gebruik maken van speciaal hiervoor ontwikkelde stekkers en audio video pluggen. Deze connectoren zijn niet verplicht, maar verbeteren de verbinding wel degelijk. Tevens verkopen wij zeer goede headsets, kabels, pluggen en overig randapparatuur.

Audio video plug

Of jij nu een mono jack 3,5 mm PVC of juist een stereo jack 3,5 mm, tulp contract stekkers, tulp verloopplug contra-contra, banaanstekker met bladveer (rood / zwart), contra banaanstekker bijna alles is mogelijk te verkrijgen bij Het Onderdelenhuis, als het om audio video pluggen gaat.