ATAG Onderdelen

AtagATAG onderdelen kopen? En of juist net dat ene speciale ATAG onderdeel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor alle onderdelen. ATAG is een leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG, het kookplezier en kookgemak als uitgangspunt. Zo ontwerpen en ontwikkelen ze moderne keukenapparaten die van alle gemakken zijn voorzien. Het Onderdelenhuis werkt samen met ATAG door het leveren van ATAG onderdelen voor alle witgoed apparaten. Denk hierbij aan koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers, ovens en nog veel meer van ATAG. Wij leveren de juiste ATAG onderdelen zoals een verwarmingselement, micaplaatjes en of een aan/uit knop.

ATAG onderdelen nodig?

Weet je dat ATAG een authentiek Nederlandse elektronicaproducent is? In 1948 sloegen de twee oprichters, Anton Tijding en Anton Goor en daar komen de letters van ATAG dan ook vandaan die samen de handen ineen sloegen. Tegenwoordig zijn er twee bedrijven werkzaam onder de naam ATAG: een fabrikant van apparatuur voor verwarming, en een fabrikant die zich specialiseert in apparatuur voor in de keuken. De expertise van deze velden komt echter voort uit één gezamelijk ATAG-bedrijf dat aanvankelijk een groot succes is. In de afgelopen jaren 80 groeide het bedrijf enorm hard en nam zelfs concurrent Pelgrim, en fietsfabrikant Batavus over. Helaas ging het bedrijf in de zwaardere periode tijdens de jaren ’90 uiteen in ATAG Verwarming en ATAG keukentechniek.

ATAG onderdelen keukenapparaten

Toch blijft tot op de dag van vandaag ATAG een krachtig merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. In 2008 werd dan ook feestelijk het zestigjarig bestaan van het bedrijf gevierd. ATAG is, samen met het nog altijd in bezit zijnde topmerk Pelgrim, en het hoogwaardige merk Etna, een grote producent van een goede kwaliteit huishoudelijke apparatuur. Dat viel ook de toen samenwerkende partner Gorenje op. Deze Sloveense elektronicaproducent nam vervolgens het bedrijf over. Hierdoor komen ATAG apparaten uit een waardevolle merk en weet je dat het keukenapparaat van zeer hoge kwaliteit is.

Welke ATAG?

Om erachter te komen welke ATAG onderdelen jij nodig hebt, dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dat staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van cijfers en letters en wordt ook wel het E-nummer genoemd. Meestal vind je het aan de zij- of achterkant van het apparaat, of aan de binnenkant van de deur. In de koelkast wil het plaatje nog wel eens onder de groentelade zitten. Kan je het plaatje niet vinden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

ATAG onderdelen? Wij helpen je verder

Het Onderdelenhuis levert al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw de beste onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van toestellen in en rondom het huis. Wij pakken de onderdelen met zorg in en versturen deze waar jij het maar wil ontvangen. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? Wij hebben professionals klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden. Of juist te zoeken naar dat lastig te vinden onderdeel. Dat wij meestal nog wel via onze vele leveranciers, speciaal voor je kunnen bestellen. Stel ons gewoon een vraag en wij zoeken het voor je uit!

Onderdelenhuis voor alle onderdelen

Het Onderdelenhuis heeft een zeer compleet aanbod aan ATAG onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rondom het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kan je er veel meer plezier uit halen omdat deze dan langer goed werken. Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van al je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je veel tijd en geld. Voor alle onderdelen kom je naar Het Onderdelenhuis. Zoek jij de juiste onderdelen? Het Onderdelenhuis heeft alles voor ATAG witgoed. Deze ATAG onderdelen zowel voor de koelkast, diepvries, wasmachine, vaatwasser, wasdroger tot onderdelen van de afzuigkap.

Merkonderdelen

AEG onderdelen
AEG
Atag
Atag
Bauknecht
Bauknecht
Bosch
Bosch
Electrolux
Electrolux
Etna
Etna
Miele
Miele
Pelgrim
Pelgrim
Samsung
Samsung
Siemens
Siemens
Liebherr
Liebherr
Whirlpool
Whirlpool
Indesit onderdelenIndesit Philips onderdelenPhilips Zanussi onderdelenZanussi