Toont alle 23 resultaten

Apple

Apple Inc. levert meerdere elektronica producten zoals de iPod, iPad en iPhone. Maar ook Apple computers en laptops. Het Onderdelenhuis repareert alleen kapotte iPhones en iPads. Overige Apple devices repareren wij niet. Wij vervangen en werken alleen met hoogwaardige en kwalitatieve onderdelen, zodat jij, je iPhone of iPad zo goed als nieuw weer terug krijgt.

Apple onderdelen kopen


Apple elektronica

Apple Inc. is een Amerikaans elektronicabedrijf dat op 1 april 1976 is opgericht destijds als "Apple Computer, Inc." door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Op 3 januari 1977 besloot Apple dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.

Apple reparatie & onderdelen

Bij het onderdelenhuis houden wij ons dagelijks bezig met de verkoop van Apple spare parts / onderdelen en uiteraard doen wij zelf ook reparaties aan toestellen van Apple. Het assortiment groeit met de dag en iedere dag weer helpen wij tevreden klanten. Met het repareren van iPhones en iPads. Het onderdelenhuis kan aan ieder Apple onderdeel komen vanaf de iPhone: 4, 5, 6, 7, 8, X en alle iPad onderdelen. Maak gerust een afspraak of bel even! Zo kunnen wij jouw een gedegen prijsindicatie afgeven voor de desbetreffende reparatie.