Airconditioners

Airconditioners: Of je nu op zoek bent naar een mobiele airco of een vast airconditioning systeem in huis: Wat dien je te weten om een nieuwe airco te kopen? Een mobiele airco verplaats je eenvoudig naar elke gewenste ruimte. Dankzij de mobiliteit van een mobiele airco gebruik je hem in elke ruimte waar je op dat moment verkoeling zoekt. Hier geven wij je alle informatie over mobiele airco’s en wat juist het verschil is tussen een mobiele airco, aircooler en split airco.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Mobiele aircoditioners

Een mobiele airco regelt de temperatuur en luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte van het huis. Het is een airconditioning met wielen, waardoor je hem makkelijk te verplaatst of opbergt als je hem niet gebruikt. Een mobiele airco werkt met een afvoerslang, die warme lucht via een raam of deur naar buiten afvoert. Het zorgt voor comfort op warme zomerdagen, maar ook op koude dagen wanneer de lucht erg droog is.

Split airconditioners

Zo heb je op warme zomerdagen in elke ruimte de verkoeling die je op dat moment nodig hebt. Een split airco heeft daarentegen een vaste locatie in huis, maar is over het algemeen veel beter geschikt voor grotere oppervlaktes. Daarnaast heb je naast verkoeling de mogelijkheid om de split airco in te zetten voor ventilatie of bijverwarming.

Airco advies

Een airco zorgt voor een aangenaam klimaat in huis. Maar kies je voor een mobiele airco of een split airco? Verschillende factoren zoals wel of niet zelf installeren, de ruimte en de eigenschappen per type airco zorgen ervoor dat de ene variant beter bij je past dan de andere.