Toont alle 5 resultaten

Afzuigkap

Afzuigkap onderdelen kan je bestellen bij het onderdelenhuis. De onderdelen voor een kap die lucht afzuigt boven het fornuis kan je kopen voor een goedkope onderdelenprijs. Voor de meest voorkomende afzuigkappen heeft het onderdelenhuis, het gewenste onderdeel op voorraad liggen. Kom langs bij het filiaal in het centrum in Emmen en vraag naar de mogelijkheden. Er zit standaard ✓ 30 dagen retourrecht op het afzuigkap onderdeel ✓ En is gratis op te halen in de onderdelenwinkel.

Afzuigkap onderdelen kopen


Afzuigkap onderdelen

De kap die alle lucht wegzuigt wordt bijna iedere dag gebruikt. Het is het onderdeel in jouw keuken dat waarschijnlijk het meest intensief in gebruik is en moet daarom regelmatig worden gereinigd. De vrijgekomen vetten van het eten zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Vaak is het gebruik van de juiste onderhoudsproducten de oplossing, in sommige gevallen is het vervangen van een onderdeel de beste optie. In deze webshop verkoopt het onderdelenhuis, afzuigkap onderdelen van merken als: Siemens, AEG, Bosch en Whirlpool. De afzuigkap onderdelen waar het meeste vraag naar is, zijn de koolstoffilter, de gewone filter en de lamp.

Welke afzuigkap heb jij zelf?

Om het juiste onderdeel te vinden dat het beste past bij jouw afzuigkap, is het belangrijk dat je op het typenummer van jouw apparaat zoekt. Dit nummer vind je op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van een afzuigkap zit bijna altijd op de buitenkant van de afzuigkap (vaak tegen de rand). Het kan ook zijn dat hij achter de buitenste roosters te vinden is. Het goede nummer is het type- of modelnummer, en is dus niet het serienummer. Het type- of modelnummer bestaat altijd uit een combinatie van cijfers en/ of letters. Soms is de reeks onderbroken door een streepje (-) of een schuine streep (/). Heb je het typeplaatje gevonden? Zoek hier dan op binnen deze webwinkel.

Afzuigkap onderdelen bestellen

Het Onderdelenhuis levert al sinds 1965 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw gebruiksvoorwerpen / toestellen / apparaten in en rondom het huis. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? Het onderdelenhuis heeft een team van productexperts klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden, of te zoeken naar het desbetreffende product. Vaak zijn speciale producten via de leverancier toch nog te bestellen.

Onderdelenhuis de onderdelenwinkel

Bij het onderdelenhuis vind je het meest complete aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van je elektronische apparaten. Die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel langer plezier van hebben. Met goed onderhoud, of reparatie, of upgrade verleng je de levensduur van het apparaat, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld.