AEG

AEG

AEG AEG (Allgemeine Elektricitäts Gesellschaft) is een witgoed producent die je graag voorziet van innovaties die op hun beurt weer zorgen voor een ultiem gevoel van meesterschap in jouw keuken, huis en wasgoedverzorging biedt. AEG ziet wat jij op dit moment nodig bent en voorspelt wat jij in de toekomst kunt gaan gebruiken. Zodat jij de beste resultaten kunt bereiken die niet alleen aan je gestelde normen voldoen, maar deze zelfs zal overtreffen. AEG streeft altijd naar vooruitgang door innovatie. En maakt gebruik van nieuwe ideeën om dit doel te bereiken.

AEG witgoed fabrikant

Allgemeine Elektricitäts Gesellschaft streeft naar innovaties die jouw het ultieme gevoel van vakmanschap geven, in huis bij het koken en het doen van de was. Allgemeine Elektricitäts Gesellschaft ziet de behoeften van de hedendaagse consument. Zodat jij resultaten kan bereiken die niet alleen voldoen aan je gestelde normen maar deze zelfs zal overtreffen. De witgoed fabrikant gelooft in intelligente technologieën en buitengewone prestaties die jouw helpen alles wat jij in huis doet naar een hoger niveau te brengen. Het bedrijf is trots op de onderscheidende technologie en uitzonderlijke designs die jouw prestaties garanderen, die jij verwacht en verdient. Het merk Allgemeine Elektricitäts Gesellschaft is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar slimme en spannende nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Dat is al meer dan 130 jaar de passie van de witgoed leverancier en zal ook in de toekomst zijn passie blijven.

AEG witgoed is duurzaam

AEG wil als witgoed producent graag iets positiefs bijdragen door het beste witgoedbedrijf ter wereld te zijn dat niet alleen mensen helpt, maar ook de aarde zelf. Het bedrijf is zeer ambitieus in het realiseren van zijn plannen. Twee belangrijke gebieden waarin Allgemeine Elektricitäts Gesellschaft in de nabije toekomst een positieve bijdrage willen leveren, zijn het reduceren van de CO2-voetafdruk met 50% en het vergroten van de efficiëntie van de gebruikte materialen. En stelt dat dit een grote uitdaging is om het te realiseren. Door samen duurzame oplossingen vinden waar iedereen van kan profiteren. Die zo dagelijks een positieve bijdrage kunnen leveren en bijdragen aan een milieuvriendelijke producten met een lange levensduur van zijn witgoed producten.

AEG producten

Het bedrijf AEG maakt vele witgoedproducten zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens, afzuigkappen, magnetrons, stofzuigers en nog vele andere witgoedproducten. Ben jij opzoek naar AEG onderdelen?