Toont alle 6 resultaten

AA Batterijen

AA batterijen kopen en of een AA batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. De Alkaline AA batterijen worden ook wel LR6 genoemd en zijn speciaal ontwikkeld voor apparatuur met een grote constante energiebehoefte, zoals bijvoorbeeld MP3 spelers, spelcomputers, speelgoed. Het Onderdelenhuis levert uitsluitend kwaliteitsbatterijen. Zodat jij verzekerd bent van een goede prijs kwaliteitsverhouding van de batterijen.

AA batterijen kopen


Alkaline AA batterijen 1.5V

Alkaline batterijen zijn er in verschillende groottes waaronder het type AA. Deze uitvoering alkaline batterij is nog steeds het meest gebruikt en is bekend als Penlite batterij. Een AA alkaline batterij heeft veel verschillende benamingen waarvan LR6 er één is. Maar ook dat dit soort batterijen bekend staan als: MN1500, LR6, LR6A, HP7, Varta 4106, 824, Kodak KAA K6A, Toshiba LR6N, BA3058/U, NEDA 15A, 15AC, Varta 4006, Rayovac 815, AA, Panasonic AM3, Energizer Ever Ready E91, Mignon, Stilo, Penlite, UM3, UM-3 en zijn ook allemaal benamingen voor de AA batterij.

AA alkaline batterij

Hoe lang een batterij meegaat is mede afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Omdat er meer stroom zit in alkaline AA batterijen gaan deze langer mee dan de goedkopere AA koolzink variant. Wil je batterijen met een nog hogere capaciteit dan alkaline dan kies je voor lithium AA batterijen. Deze zijn niet zo voordelig als alkaline batterijen maar zijn wel zeer geschikt voor apparaten die een hoog stroomverbruik hebben. Afmetingen AA batterij: 50,5 mm x 14,5 mm.

Alkaline AA batterijen

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Een tip: bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen horen niet thuis in de prullenbak maar kan jij bij het Klein Chemisch Afval aanbieden.

AA batterijen bestellen

AA batterijen bestellen dat kan bij Het Onderdelenhuis. Mochten de AA batterijen niet op voorraad hebben liggen. Kunnen wij deze alsnog voor je bestellen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.