Enig resultaat

9 Volt Batterijen

9 Volt batterijen kopen en of 9V batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor batterij(en). Een 9 Volt batterij, ook wel 9 Volt blokje genoemd, is een vierhoekige batterij. Je gebruikt 9V batterijen bijvoorbeeld in speelgoed o.a. radiografische voertuigen en digitale klokken en wekkers. Gebruik voor rookmelders altijd Lithium 9 Volt batterijen deze gaan zeven keer langer mee.

9 Volt batterij kopen

9 Volt Batterijen

GP Recyko+ 9V blister (1st)

19,99

9 Volt batterijen

Alkaline batterijen zijn er in verschillende groottes waaronder het 9 volt blokje of de blokbatterij. Deze blokvormige alkaline batterij heeft twee polen aan de bovenkant van de batterij. Een alkaline 9V batterij is onder meerdere verschillende benamingen bekend waaronder: MN1604, PP3-HP, 006P, 6LR61, 6LF22, 6LF62, 6LP3146 en 9-VOLT E-block. Afmetingen 9V batterij: 26,5 x 48,5 x 17,5 mm.

Alkaline 9V batterij

Hoe lang een batterij meegaat is mede afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Omdat er meer stroom zit in alkaline 9V batterijen gaan deze langer mee dan de goedkopere 9V koolzink variant. Wil je batterijen met een nog hogere capaciteit dan alkaline dan kies je voor lithium 9V batterijen. Deze zijn niet goedkoper dan de alkaline batterijen maar zijn wel zeer geschikt voor apparaten die een hoog stroomverbruik hebben.

Alkaline 9 Volt batterijen

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij staat een houdbaarheidsdatum. Hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als de datum is verlopen. Een tip: bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gooi je niet in de prullenbak maar dien je bij het Klein Chemisch Afval aan te bieden.

9 Volt batterij bestellen

Staat de gewenste 9V batterij er niet tussen? Geen probleem, Het Onderdelenhuis kan alle batterijen bestellen. Hebben wij het desbetreffende 9V batterij niet op voorraad. Dan kunnen wij deze bestellen. Let er wel op dat deze een dag later pas worden geleverd. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.