Meer informatie over dit product nodig?

Bel ons op:
+31 (0)591 641126

Mail naar:
info@hetonderdelenhuis-emmen.nl

Kom langs:
Wilhelminastraat 38, 7811 JC, Emmen

8-Poorts KVM Switch LCD 19″ Console Zwart

3.079,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht

De KL1508Ai Dual Rail LCD KVM-switch is een besturingseenheid die beveiligde toegang tot 8 computers mogelijk maakt vanaf een enkele KVM-console (toetsenbord, video en muis). Het bestaat uit een geïntegreerde LCD-monitor, toetsenbord en touchpad in een 1U rack-monteerbare intrekbare schuifbehuizing.

De LCD- en toetsenbord-/touchpadmodules schuiven onafhankelijk van elkaar. Om de ruimte in uw datacenter te maximaliseren, schuift de toetsenbord-/touchpadmodule naar achteren om “verstopt” te worden wanneer deze niet in gebruik is, terwijl de LCD-monitor met dun profiel naar achteren draait – vlak tegen het rek – zodat u gemakkelijk de computeractiviteit kunt volgen.

De KL1508Ai beschikt over IP-gebaseerde connectiviteit waarmee lokale en externe operators de computers in uw installatie kunnen bewaken en benaderen. Omdat het TCP/IP gebruikt voor zijn communicatieprotocol, is de KL1508Ai toegankelijk vanaf elke computer op het LAN, WAN of internet – of die computer nu in de gang, in de straat of aan de andere kant van de wereld staat.
Compacte RJ-45-connectoren met hoge dichtheid en Cat 5e/6-kabel zorgen voor een compacte, efficiënte bedradingsconfiguratie, terwijl het gebruik van KVM-adapterkabels om verbinding te maken met de computers elke combinatie van pc’s, Macs, Sun-computers, en seriële apparaten naast elkaar bestaan op de installatie.

Voor extra gemak bevinden zich poorten voor een extern toetsenbord, monitor en muis op het achterpaneel, zodat u de switch vanaf een lokale console kunt beheren. Er is ook een externe USB-muispoort op de toetsenbordmodule, zodat u een externe muis kunt gebruiken in plaats van het touchpad.

Verbeterde functies omvatten een Panel Array Mode™ die de video-uitvoer van maximaal 8 computers tegelijkertijd weergeeft, en een Message Board waarmee ingelogde gebruikers gemakkelijk en direct met elkaar kunnen communiceren – waar ter wereld ze zich ook bevinden . De KL1508Ai is een ideale oplossing voor het beheer van uw serverruimte.

8-Poorts KVM Switch LCD 19″ Console Zwart

3.079,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht