Enig resultaat

12 Volt Batterijen

12 Volt batterijen kopen en of 12V batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor 12V batterijen. Een 12 Volt batterij bestaat uit elektrochemische cellen voor het leveren van elektriciteit, die ontstaat door de omzetting van opgeslagen chemische energie in elektrische energie. 12 Volt alkaline batterijen zijn voor diverse toepassingen geschikt. Het Onderdelenhuis levert uitsluitend A-merk 12V batterijen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

12 Volt batterijen kopen

3,99

12V batterijen

Alkaline 12V batterijen zijn er in verschillende groottes en uitvoeringen waaronder 12V batterijen. Het zijn kleinere alkaline batterijen die veelal worden gebruikt in alarm, afstandsbediening of sloten. De twee verschillende 12V typen alkaline batterijen MN21/12V en MN27/12V lijken erg op elkaar. Let dus goed op welke jij nodig bent. Type MN27 12V is langer en smaller dan type MN21/23 12V.

Alkaline 12 Volt batterij

Hoe lang een batterij meegaat is mede afhankelijk van de capaciteit van de batterij. De 12 Volt alkaline batterijen zijn klein en daardoor is de hoeveelheid stroom die erin past gelimiteerd. Een oplaadbare 12V batterij bestaat er om die reden ook niet. Deze batterijen gaan dus niet extreem lang mee. Hou hier dus rekening mee.

Hoe lang kan je batterijen bewaren?

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Een tip: bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gooi je niet in de prullenbak maar kan je netjes bij het Klein Chemisch Afval aanbieden.

12 Volt batterijen bestellen

Staan de juiste 12V batterijen er niet bij? Je kan deze 12V batterijen bestellen. Het beste is dan dat jij contact opneemt met Het Onderdelenhuis. Wij kijken gelijk of het desbetreffende type op voorraad aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij hem speciaal bestellen. Hou er wel rekening mee dat de batterij(en) een dag later worden afgeleverd. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.